Raahen lukion ku1-näyttelyavajaisissa

Kaksi KU1-ryhmää osallistui PISTOJA-taidenäyttelyn avajaisiin taiteiden yönä 2015. Tarjolla oli värikäs kattaus tekstiilitaidetta ja mukavasta tunnelmasta piti huolta rupatteleva joukko taiteilijoita.

KU1-kurssilaisia näyttelyavajaisissa

KU1-kurssilaisia näyttelyavajaisissa

IMG_1965

Näyttelyavajaisten jälkeen lukiolaisilla oli mahdollisuus jatkaa omatoimisesti Raahen taiteiden yön tapahtumiin. Museot olivat auki puolille öin ja ne täyttyivät musiikista, kirpputoreista ja näyttelyistä. Kruununmakasiinilla saattoi nähdä kuinka maailman vanhin sukelluspuku jammaili kitaramusiikin tahdissa.

Raahen taiteiden yössä 2015 oli tarjolla monenlaista. Kruununmakasiinin wanha herra kuunteli kitaramusiikkia.

Raahen merimuseo oli auki puolilleöin. Kruununmakasiinissa saattoi kokeilla sukelluskypärää.

Raahen merimuseo oli auki puolilleöin. Kruununmakasiinissa saattoi kokeilla sukelluskypärää.