Harry Potter-figuureja hiippailee Nahkapäivänä lukiolla.

Harry Potter-figuureja hiippailee Nahkapäivänä lukiolla.

Nahkapäivän pukeutumisohjeet piirsi lukion tutoreiden vapaaehtoisjoukko.

Nahkapäivän pukeutumisohjeet piirsi lukion tutoreiden vapaaehtoisjoukko.

Pukeutumisohjeita nahkapäivälle

Pop-tähti Michael Jackson kuoli kesällä 2009 ja julkaisi haudan takaa uutta musiikkia (ei liene viimeiseksi jäävä levy vieläkään). Madonna vieraili loppukesästä Helsingissä. Lippujen jonotus näkyi kevättalvella myös Raahen katukuvassa kun tuskastuneet ihmiset yrittivät saada jättikonserttiin lippuja R-kioskeilla.

Eräänä vuonna kuvisopena ihmettelin oppilaiden täpinää ja supatusta kesken oppitunnin. Kävi ilmi, että meidän lukiolainen oli jonkin radiokanavan järjestämässä kilpailussa, jossa pääpalkintona oli tapaaminen Madonnan kanssa. Ja voitto tuli! Korviini ei ole kantautunut miten järisyttävää Madonnan kohtaaminen Timon mielestä oli.

Lady Gaga vieraili Suomessa - nahkapäivillä näemme hänet lukiolla?

Lady Gaga vieraili Suomessa - nahkapäivillä näemme hänet lukiolla?