Kasvot-installaatio

Kasvot -installaatio juhlistaa koulun 125-vuotisia perinteitä

Kasvot -installaatio kasattiin tänään Merikadun puoleisiin ikkunoihin. Kasaamisessa oli mukana KU3, KU5 ja KU7 -ryhmät, sekä viime vuoden KU13-lavastuskurssin tehotiimi Essi Ja Veera, sekä Lybeckerin harjoittelijan ominaisuudessa viimeistä päivää toiminut Päivi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty: valmiiden kuvalakanoiden kiinnitys alkoi kahdeksalta aamulla ja valmista oli iltapäivällä kolmen aikaan.

Oppilaat kertoivat, että oli hauska huomata kuinka ohikulkijat pysähtyivät katsomaan kasautuvaa näkymää. Installaatio on valaistu ilta-aikaan juhlaviikon ajan. Teos puretaan 3. jakson alussa 12.11.2009.

 

 

Porraskäytävän ikkuna

Porraskäytävän ikkuna

 

Kasvot -installaatio

Kasvot - installaatio

Merikatu

Syksyn ruskaa 30.10.2009