Koreillen korukilpailussa oli tavoitteena tehdä koru kierrätysmateriaalista Raahen kaupungin 360 juhlavuoden kunniaksi. KU2 kurssilaiset tekivät ja valokuvasivat koruja kuvisluokan jämämateriaalista kotitehtävänä tehdyn suunnitelman pohjalta. Osa opiskelijoista intoutui rakentelemaan koruja vapaa-aikanakin. Kilpailun jyry eli kultaseppä Päivi Harjuhaahto, kivikorujen tekijä Piritta Suhonen, taidegraafikko Juha Laakso ja opetustoimen edustajana Timo Savela arvioivat koruja Harakkamäen koululla. Suurin osa kilpailun koruista on esillä Nordea-pankin ikkunassa Raahen kävelykadulla, jossa myös suuri yleisö voi äänestää suosikkiaan Annanpäivänä. Voittajat korukilpailussa julistetaan huomenna Annanpäivänä 9.12.2009. Peukut pystyyn lukiolaisten koruille!

Linkki korukilpailun tuomariston mietteisiin tässä.

Kaupunkilaisia ihailemassa kierrätyskoruja kävelykadulla. Harakkamäen koulun oppilaat järjestivät yleisöäänestyksen kauneimmasta korusta Annanpäivänä 9.12.2009.

Toisen asteen opiskelijoiden koruja esillä pankin ikkunassa. Lukiolaisten KU2-kurssin korut selviytyivät hyvin yleisöäänestykseen.

Markuksen rakentelema koru on tehty punotusta kasettinauhasta ja historiallisesta c-kasetista.

Mikon koru on tehty vaijerista ja vanhasta uistimesta.

Sallan omaperäisessä korussa on yllättäviä yhdistelmiä.

Koru on tehty kasettinauhasta, peilin paloista ja marjoista. Se muistuttaa syksyistä luontoa, joten se on suunniteltu naisille, jotka pitävät luonnosta. Heli.