Penkkarit 2 2014

Penkkarifiiliksissä Raahen lukiossa. Pukeutumisessa ei oltu taaskaan säästelty työtunteja. Abit potkittiin lukulomalle perinteisin menoin. Tänä vuonna kyyti kuorma-auton lavalla ei ollut niin kylmää kuin monena muuna pakkastalvena. Tanssii opettajien kanssa -ohjelmanumero lämmitti yleisön hurraahuutoihin:

Tanssii opettajien kanssa

Meno on melkoisen vauhdikasta. Video Raahen Seudun taltioimaa:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penkkarit 2014

Hyvää lukulomaa! Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion opettajilta tärähtää tällainen harvinaisen komia musiikkivideo penkkarifiiliksiin:

Wanhat 2014Perjantaina 14.2.2014 koulun valta vaihtui tanssien, kun penkkaripölyn laskeuduttua lukion kakkoset juhlivat arvonnousuaan koulun wanhimmiksi oppilaiksi. Tanssiharjoitukset olivat alkaneet jo viime vuoden puolella, eikä pukeutumisessakaan oltu säästelty.

Päivä oli ikimuistoinen varmasti myös tämän vuoden vaihto-oppilaallemme Dawnyalle, joka tanssi muiden kakkosluokkalaisten mukana Raahen liikuntahallilla järjestetyissä tansseissa. Näytöksiä on perinteisesti kaksi, joista erityisesti iltanäytös kerää ystävät, sukulaiset ja tutut katsomoon. Tänäkin vuonna wanhat saavat yhden tanssin ajaksi parikseen ystävän tai sukulaisen yleisön joukosta.

Hyvää ystävänpäivää!