KU8-kurssilla harjoiteltiin ihmisen kuvaamista. Tällä kertaa ihmishahmoja tehtiin saveen korkokuviksi, reliefeiksi, julisteisiin ja sarjakuviin. Aiheena julisteissa oli Raahen opetustoimen Komeljantterit ja maskeraadit -kilpailu. joka oli suunnattu kaikille paikkakunnan lapsille ja nuorille. Reliefeissä tutustuttiin saven käyttöön ja pyrittiin käsittelemään pintaa monipuolisesti. Reliefit maalattiin vesivärein.

Sarjakuvan tekeminen oli kiinnostavaa. Croquis-piirrosten tekeminen omista kavereista tai idoleista voisi innostaa kurssilaisia. Essi

Savityö oli tosi mukava. Komeljanttarit ja Maskeraadit oli ollut paljon hauskempi, jos olisi valinnut vähän paremmin, että mitä tekee. Sarjakuvaa oli erikoista tehdä. Pekka

Opin luottamaan, että oma idea selkiytyy, kun vaan alkaa työstämään jotain. Siis ettei aina oo luova olo ja silti sen tekemällä saa syttymään. Sain hyvin neuvoja tarvittaessa. Materiaalit ja välineet ovat luokassa ihan huippuja! Savityö oli ihan unelma! Kolmeljanttarihomma myös kunhan vaan pääsi alkuun. Sarjakuva ja tietotekniikka ei niinkään lempparia, mutta opin paljon niiden kanssa värkätessä. Anni

Opin käyttämään tablettia. Siitä on varmasti monenlaista hyötyä tulevaisuudessa. Mukavasti oli erilaisia työtapoja kurssilla. Mielestäni kaikki aiheet olivat ihan kiinnostavia. Anniina

Opin kuvaamaan ihmisiä monipuolisti. Matias