KU3 – Media ja kuvien viestit -kurssilaiset harjoittelivat valokuvausta ottamalla kuvia aiheesta Kesäkuva ja Tunne.

 

Titan kuva LOVE voitti yleisöäänestyksen Raahen nuorisotoimen valokuvakilpailutöistä järjestetyssä näyttelyssä!

 

Kesäkuva ja Tunne. Molemmat valokuvausaiheista pohjautuivat kuvakilpailuihin, joihin osallistuminen oli kuitenkin kurssilaisille vapaaehtoista. Raahen nuorisotoimen 12 – 20 vuotiaille tarkoitetussa kilpailussa aiheena oli Tunne ja töistä järjestettiin näyttely Raahen taiteiden yöhön 27.8.2010. Saimme kuulla, että Titan kuva äänestettiin näyttelyssä yleisösuosikiksi! Tunne-valokuvia syntyi monista nuorten tunnetiloista. Kuvien jälkityöstämisessä harjoiteltiin mm. Picnik kuvankäsittelyohjelman ja Photostory-esitysohjelman käyttöä.

Oppilastyö Tunne-aiheesta vimeossa ja Photostory aiheesta Kesä.

Kesäkuvia otettiin aurinkoisena elokuun aamuna. Valtakunnallinen kilpailu on Suomen paikallissanomien järjestämä ja paikallislehti Raahen Seutu on julkaissut kesän mittaan kilpailuun lähetettyjä kuvia.