KU2-kurssilla on tehty logoja, julisteita ja tutustuttu mainonnan vaikutuskeinoihin. Onneksemme saimme koululle vieraita paikallisesta WTF design -mainostoimistosta. Raahen lukion kasvatit Mira ja Sanna kertoivat mainostoimiston yrittäjän vaihtelevista työtehtävistä, koulutuksesta ja mainostoimiston värikkäästä arjesta. Yritysvierailu järjestyi Kalske-hankkeen kautta, jonka sivuilta voit lukea WTF designin toiminnasta yrittäjyyden näkökulmasta.

?! Opiskelijat saivat vierailijoilta lahjaksi käytännölliset muistikirjat.

Mainostoimistossa palvellaan asiakkaita markkinointiviestinnässä. Vierailijat korostivat, että asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja vuorovaikutus on tärkeä osa työtä rautaisen visuaalisen ammattitaidon lisäksi.

Oppitunnilla kuultiin mainostoimiston arjesta. Opiskelijan selässä lukee tunnin aiheeseen sopivasti ´Brand´.

WTF Designin yrittäjien puheessa kuului sujuvasti graafisen suunnittelijan sanasto ja markkinointiviestinnän ammattikieli. Mitä tarkoitettiinkaan logolla tai liikemerkillä? Mitenkäs brändiä, mielikuvaa yrityksestä tai tuotemerkistä rakennetaan?

KU2 kurssilaiset tutustuivat mainostoimiston työtehtäviin. Oppilaiden saamaan yritysesitteeseen oli kirjattu mainostoimiston työtehtäviä.

Oppitunnilla nähtiin mielenkiintoisia esimerkkejä mainostoimiston suunnitelmista.

Kiitokset Sannalle ja Miralle mukavasta vierailusta opettajan ja lukiolaisten puolesta!