Eeva-Liisa: Liikemerkki on ovela. Siinä on teksti "ikh hob dikh lib" ja se on jiddiksen kieltä. Tavoite oli että saisin piiloitettua tekstin johonkin kuvioon ja se onnistui hyvin. Teksti muodostuu pensaan oksista ja lehdistä ja sitä ei ehkä hoksaa ensisilmäyksellä, siksi se on ovela.

KU2- kurssilla tehtiin paperikasseihin logoja ja liikemerkkejä. Lähtökohtana kuvalliselle tunnukselle oli MINÄ RAKASTAN SINUA jollakin kurssilaisen valitsemalla kielellä. Voiko kuvallisesti kertoa rakkauden luonteesta: rakkaudesta luontoon, tiettyyn maahan, toiseen ihmiseen?

Aino

Jenni: Minulla oli heti mielikuva, minkälaisen haluan tehdä. Siitä tuli aika lailla sellainen, mitä olinkin kuvitellut. Mutta kieltämättä yllätyin, mielestäni siitä tuli tosi hyvä. Siitä näkee, että poika antaa sydämen tytölle ja vaikka harva varmaan tietää että "Eu te Amo" on portugalia ja tarkoittaa "Minä rakastan sinua”, sen näkee työni piirroksesta.

Pauliina