KU2 kurssilla tutustuttiin mainosgrafiikkaan ja pakkaussuunnitteluun. Tehtävänä oli pakata jokin mahdoton asia niin että pakkauksen ulkoasu kertoo tuotteesta. Kuinka paljon pakkauksen ulkoasu tai tuotemerkki vaikuttaa ostopäätökseesi?

Essi:

Muistatko vielä, mitä sinä kammosit lapsena? Ihmetteletkö, miksi saat kylmiä väreitä suloisista lastenohjelmista tai vaikkapa pehmoleluista? Ratkaisu löytyy Lapsuuden Painajaisia-videosta. Uusimman teknologian avulla se pääsee syvälle alitajuntaasi ja löytää sieltä kymmeniä vuosia vanhat painajaisesi.

Saara:

Sisältää: koeviikkoja tekemättömiä (kuvis)töitä tulevaisuuden suunnitelmia aikarajoja jäämiä maapäkinöistä esiintymisiä

Laura:

Lemmen huuma-tee auttaa saamaan sydämesi valitun. Tutustu huolellisesti käyttöohjeeseen. Mansikan makuinen.

Enni:

Tunne-pillerit. Tunne on ihmisille jotka elävät tasapaksua elämää tunteettomassa elämässään. Lääke sisältää iloja, suruja, itkua, naurua. Kaikkea mitä voi tunnerikkaaseen hetkeen kuulua! Käyttö: älä käytä lääkettä saman viikon aikana yhtä kertaa enempää. Lääkkeen teho voi heiketä liian tiheään käytettynä. Nautitaan ilman vettä tai veden kanssa. Varoitus: Lääkkeeseen ei olla saatu erotettua positiivisa ja negatiivisia tunteita, joten ei voida ennustaa mitä tunnetta ottamasi pilleri edustaa!

Tytti:

Pakkaus sisältää tuhansia ideoita ja on tarkoitettu avuksi ideattomuuteen. Käyttöohje: Laita ohut pää korvaasi vasten ja ideat suorastaan virtaavat päähäsi. Käytetään korkeintaan kerrabn päivässä. HUOM! Tuotteen liiallinen käyttö aiheuttaa aivojen ylivilkkautta ja yhä hullumpien ideoiden keksimistä.

Eeva-Liisa:

Darra. Tunne karpula - ilman alkoholia! Etkö ehtinyt / muistanut / pystynyt / halunnut / saanut juoda alkoholia? Tuntuuko lauantaiaamusi liian hyvältä ollakseen totta? Ratkaisu on Darra-krapulapilleri! Se antaa sinulle erittäin aidon tuntuisen krapulan, ilman turhaa ryyppäämistä!

Niina:

Rakkaus-pakkaus: vitamiini rakkauden puutostilaan. Käyttöohje: Ota hiutale kun tunnet eläväsi ilman rakkautta. Käytetään korkeintaan 3-5 kertaa päivässä. Ei alle 18-vuotiaille. vain lääkärin määräyksestä.