KU1 -kurssilla piirrettiin croquis-piirroksia joiden pohjalta teimme pieniä saviveistoksia. Saviveistoksissa oli tavoitteena ihmisen anatomian ja eläinhahmojen yhdistäminen. Pian kuvisluokassa olikin joukko kenteureja, merenneitoja, minotauroksia, egyptiläisiä jumalia ja muita eläimen ja ihmisen anatomiaa yhdisteleviä hahmoja. Tässä esitellyt savityöt on kuvattu osasuurennos-harjoituksen päällä. Osasuurennoksissa harjoiteltiin värien sekoittamista suurentamalla Suomen taidehistorian merkkiteoksista rajattuja osia.

Miran keraaminen merenneito.

Samun värikäs veistos on istuvassa asennossa.

Heidin keramiikkatyö.

Miikan keramiikkatyössä yhdistyy ampiainen ja ihmishahmo.

Taustan osasuurennoksen Miika on tehnyt Helene Schjerfbeckin mustataustaisen omakuvan värejä tutkien.

Karoliinan keramiikkareliefi.

Taustalla on osa Eero Järnefeltin Leena -maalauksesta.